MAT OG DRIKKE

Olivia

olivia-solsiden-interior
Olivia Solsiden ligger ytterst på Solsiden, en unik bydel langs Nidelven. De mange broene over elven gjorde Firenze til en naturlig inspirasjonskilde for akkurat denne restauranten, noe som preger deler av menyen og interiøret. Flere peiser og oliventrær gir stedet en lun og avslappet atmosfære – akkurat slik det skal være hos oss.

olivia peis lokale

Uteserveringen har fantastisk beliggenhet på hjørnet ytterst på bryggen med utsikt mot Nidelven og torget utenfor. På varme sommerdager er dette det perfekte stedet å spise mens du følger med på Solsidens folkeliv. Uteserveringen er åpen hele året rundt, og er ellers utstyrt med varmelamper og pledd.
 
Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt laget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti – som på alle menyene i Olivia-familien. I tillegg kan du velge blant kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. Restauranten har åpen kjøkkenløsning slik at man kan følge pizzabakerne i aksjon ved steinovnen.
 
På Olivia Solsiden får du også en helt spesiell meny som er inspirert av mat og drikke fra den toskanske regionen. Kjøkkensjef Elio har selv reist ned og hentet oppskrifter til Menù Firenze, som består av typiske retter for området. Med andre ord kan du få en liten bit av Firenze i Trondheim.

logo olivia

OLIVIA

Åpningstider:
Man. Tir. Ons.: 11 - 22
Tors. - Fre.: 11 - 23
Lørdag: 12 - 23
Søndag: 13 - 22

Telefon: