FOOD & DRINK

Ravnkloa fisk og skalldyr

images-ravnkloa-01
images-ravnkloa-02

Ravnkloa har vært base for førsteklasses råvarer av fisk og skalldyr siden så tidlig som 1600 tallet og er fortsatt kjent som plassen å gå til for fersk fisk, skalldyr, fiskemat og topp service! Ta turen ned til fiskehandleren for en hyggelig handel, eller bare et nydelig måltid av ferske råvarer med håndverk ut til fingerspissene!

SPISESTEDET
I tillegg til fiskeutsalget har vi også spisestedet Kloa.
Her serverer vi egenproduserte retter med de beste råvarene havet kan oppdrive. Lyst til å sitte ned å nyte fersklagede retter med råvarer fra disken rett ved siden av ? Det kan du hos oss, mens du henter inspirasjon til ditt neste fiskemåltid på hjemmebane. Dersom du ønsker å ha et lukket selskap på kveldstid med mat etter ditt ønske, ta kontakt. Av muligheter nevner vi lutefisklag, skreilag, bufet, meny.

Vår filosofi for Kloa er enkle retter til en fornuftig pris.

CATERING
Ønsker du å få maten ferdiglaget og varm, eller kald lagt opp på fat rett på døra, så er også den muligheten til stede. Vi bruker kun råvarer av ypperste kvalitet. Fiskehandlere med livslang erfaring i faget og faglærte kokker gjør at vi tør si at vi vet hva vi holder på med. Alle cateringbestillinger må vi kontaktes om minimum 3 dager i forveien.

HISTORIE
Ravnkloa er navnet på Trondheims mest kjente allmenning. Plassen ligger i enden av Munkegata, mellom Olav Tryggvasons gate og kanalen, på linjen mellom Nidarosdomen og Munkholmen. Ravnkloa er Trondheims sentrum for handel med fisk og skalldyr. Navnet Ravnkloa stammer trolig fra en Peder Raffnklau, som er funnet i kildene så tidlig som 1619, og navnet er brukt på allmenningen fra begynnelsen på 1700-tallet.logoravnkloa

RAVNKLOA FISK OG SKALLDYR

Opening hours:

Monday - Friday:
10 am - 5 pm

Saturday:
10 am - 4 pm

Phone:

fb art Visit us on Facebook

www.ravnkloa.no

ADDRESS: